Stads fest!!!!

hej!,jag har varit på Härnösand Stads fest!!!!!!!det va super kuuul!!!!!!!!Jag skulle gå dit med en komis (hon heter Terese)och hennes farmor.Dom kom och hemtade mig unge fär vid sju.Sen åkte vi hem till henne med alll min packning!(jag skullle sobva över)sen åkte vi mot STADS FESTEN!!!snacka om att det var många där!När man skulle gå in fick man läna billjett,och så fick man ett band som man skulle ha runt armen (det va rosa). När vi kom in dit så vad et ett band som spelade det heter Smalare än Tord!Kanske inte värdsa skänt men dom va ganska bra. Det roligaste va att jag och Terese (min kompis) vi stog där i mitten där det va VÄLDIGT LERIGT!!! Vi hade inte märkt att  han som sjung hade gort bort  från senen! Och helt plötsligt så hörde vi han som sjung i bandet:Här har vi två små flickor!Jag trodde inte att han menade oss, för jag såg honom inte!Fast han typ stog precis bakom oss!!Sen satte han fart och frågade oss en massa saker som tex vad heter du?, tycker du att det  är bra? och om vi ville dansa i leran?!?!?!!!???(det va ju så lerigt!Alla kolader och skrattade Vi skrattade också!


Sen va det en halv timmes paus,då man kunde köpa grejer och sånt som man kunde äta och dricka!Sen kom det va hade väntat på!Chalotte Perrellie!när hon skulle spela va det nästan ingern plats kvar eller det va ingen plats!!!!!! hon sjungde låtar som:Hero take me your heaven och massa andra låtar!!När hon hade sjngit klart så va det dags för autografer!!Jag och min kompis va typ i mitten av kön men vi trängde oss fram lite så vi behövde inte vänta så länge!!Om man ville så kunde man köpa en skiva det gjorde jag Chalotte skrev kram Adelina och sen sin autograf.Fast det fgjorde hon med alla men ändå!Sen fick man ett kort som hon va på och där skrev hon Chalotte Perrelli!Och lika skrev hon i pannan!Sen tog jag ett kort på henne  hon hade sitt barn med sig,jag tror att han va 4 år kanske.nör vi skulle åka hem stannade vi på mac´Donalds och köpte chiken mac nuggets!mmm...gott! vi åkte hem tll Terese! ja,det hende inte så mycket där!vi gick och la oss. vaknade nästa morgon åt frukost vi lekte lite sen så åkte jag hem!det vi hade jätte skoj!

P.s här kommer några bilder!D.sHär är bandet som man fick!
Här är skivan som jag köpte om ni undrar vad som står på skivan?Ska ni få veta det har stott Kram Adelina Chalotte Perelli!!Fast det skrev hon på allas fast deras namn!(Förlåt för att bilden blev suddig!=c!)
Chalotte Perelli!
Ja,det va allt!Ha det gott igelkott!/Addis! 

Snabb chokladkaka i micro!!=D

Hej jag tängte att jag skulle skriva ett gott recept som är jätte gott!!Här kommer det!! :-D



SNABB CHOKLADKAKA I MICRO!!!!=D


1.Smält 75g smör eller margarin i en microsäker form.
 
2.tillsätt 3/4dlvatten,2dlmjöl,1 1/2dl socker ,1tsk bakpulver,2-3 msk kakao och ett ägg!

3.blana väl!!!!!!!

4.Mickra på full effekt 3-5 min.(kakan ska vara lite kladdig)

5.Serveras varm direkt ur micron med vaniljglass,grädde eller frukt!

6.Njut av den goda bakelsen!

P.s om man vill kan man he strössel på D.sSå här ser den ut när den är klar!!


Iceage3!!

Hej jag har varit på Ice age 3!!den filmen va jätte bra !!!!om ni har sett iceage1och 2 måste ni också se iceage3!!!!!dom hittar en hel värd under isen full av dinosaurier!!Sid blir fångatagen av en dinosauriemamma,och att rädda honom blir inte lätt för dom andra i gänget!

/Paddan

Hej...igen!

Hej...igen!jag vet inte vad jag ska skriva men iallafall,jag ska skriva om hm...jag vet inte vad jag ska skriva! jag vet att det här blir ett tråkigt inlägg men jag ska komma på något att skriva om sen! Hej svejs!=D :-D /Adelina!

veckans roliga skämt!

Hej igen! nu är det dags för veckan roligaskämt!Ni har skickat in massor av skämt!Jag har valt ut tre av dom här kommer dom!=D :D ;D


- tror du att tv:en kan ersätta tidningen?
-Aldrig!Hur ska man kunna jaga flugor med tv:en!!
HI,HI,HI,HI!!!!!


Vad äter en kanibal som är vegetarian?
Svar:En trädgårdsmästare!!
hihi!! :D

-Dom sa att det skulle snöa på radion!
-Då är det bäst att vi täcker över den!
haha!!=D
Fniss,Fniss!

En dag tappade Bellman sina glasögon,han gick framm till en lyft stolpe och knackade på den.
Sen kom polisen och fråga:Eh,vad gör du?
Bellman:Väntar på att någon ska öppna!
Polosen:Hur vet du att någon är hemma?
Bellman:Men,det lyser ju på övervåningen!

HA,HA,HA,!!! 

Drakborgen!!

Tja!Hej och hallå!I förr går va jag i DRAKBORGEN det va super kul!Om ni inte vet vad Drakborgen är eller var det ligger så ska jag förklara!Drakborgen ligger i Birsta (i sudsvall)Det  kanske finns något likande någon annan stans,men jag va iallafall  på Drakborgen i Sundsvall!Drakborgen är super kul!=D det finns en hoppborg och en hoppborgskana!!Och det är en som en labburint! Och så finns det typ en boll sjutar grej och så ska man försöka träffa varandra!Och allt är ganska mjukt så det gör inte så ont att ramla!Nu kommer jag inte på något att skriva men iallafall...Ha det bäst flodhäst!!
/Adelina P.s jag har inga bilder på drakborgen förlåt!D.s =c 

veckans roliga skämt!

Tjaba tjena hallå!
Nu är det dags för veckans roliga skämt!Det vordet värkligen kul om ni kunde skicka in några skämt!Det är lite svårt att komma på själv.Men oroa er intej ag har ett skämt!


FISKAR GUBBEN!

Fiskar gubben och hans son va på museum för första gången.Då fick sonen syn på ett sklett.och utbrast:TITTA PAPPA EN RENSAD GUBBE!!

Hi,Hi,Hi,Hi!!

/Addis! :D



I växjö!

Hej,i mitt förra inglägg skrev jag ju att jag hade följt med en kompis till Växjö! Nu ska jag skriva om vad som hände där!När vi kom dit efter den långa resan så va klockan ungefär halv åtta!När vi skule sova ville vi sova i tältet på gården så då fick vi det!!Men sen märkte vi att det typ va  30,50 knott!!Dom var överallt det gick inte och sova där!Så vi fick sova i köket på några luftmadrasser.det var okej men jag ville sova i tältet fast 30,50 knott är för mycket!dag2Nu har jag jätte många knott och mygg bett!!när vi hade ätit frukost och spelat lite Badminton så badade vi i en liten sjö en bit där ifrån,det var jättehärligt!vi spelade jätte mycket badminton!Vi hade också en 5kamp jag och min kompis Elvira mot mammorna och deras kompis första grenen va kubbstafett det va jätte kul!Andra grenen va Vollyeball där vann vi INTE  vi är inte bra på det nu ståg det ett,ett!Kamp3 Badminton!Det va vi jätte duktiga på men där vann dom vuxna!!Kamp4 va att man skulle spring runt deras sutga de lag som hade bästa tiden vann där vann vi! Kamp5 va att man skulle ha en ögonbindel (för ögonen) och sen skulle man snurra runt 10 varv sedan skulle man gå runt huset  den andra i laget skulle typ säga höger och vänster hur den som hade ögon bindel skulle svänga och så!Vi vann!!!Priset va att förlorar-laget skulle plocka 20 smultron  och så fick vi varsin chokladkaka!mm...Det var gott!Den här natten kunde vi sova i tältet!Det va jätte mysigk!Vi va uppe till ungefär 11 halv12 ,12,och berättade SPÖÖÖKHISTORIER!

Dag 3 badade vi jätte mycket,och när vi va och lekte i skogen så hittade vi en liten groda den va kanska ungefär 3,2cm lång.först hade vi den i en liten låda.men den värkade inte trivas så bra där,så vi flyttade den till en stor hink istället.Men den trivdes inte så bra där heller,så vi flyttade den till ett stort sånt här flak!Vi la massa gräs och kvistar där och i mitten så hade vi en talrik med vatten!Som den kunde bada i och dricka i!Den fick va där över natten och den överlevde hela natten!den natten va det jätte många knott så vi fick sova på köks golvet!oj!jag glömde och berätta att den dagen va vi  i Bullerbyn (där dom spelade in filmen Barnen i Bullerbyn)Det var jätte roligt där men int elika roligt som det va i Katthult!(där man har spelat in Emil i lönebärga)Man fick se snickar boden,varggropen,och dom där grindarna som man kunde sitta på,man fick se huset som dom bodde i,och det fanns jätte söta kaniner där!!!!Just när vi va där började det regna!Synd!Nästa dag åkte vi till deras lägenhet inne i stan.När vi va där började det spöregna,vi gick ut i regnet och när vi kom in va vi genom blöt!På kvällen såg vi på Wild child!En super bra film!Sen gick vi och la oss.På morgonen n är vi vaknade så åt vi frukost och sen åkt e vi till Alvesta.För vi skulle åka tåg hem idag!Tåget gick ungefär vid 10 tiden.Det var en super lång resa men det gick iallafall snabbar eän vad det gjorde med bilen!Sist abiten från Sundsvall till Härnösand åkt evi buss!Det va skönt att komma hem,men ändå tråkigt att åka ifrån dom!
/Adelina som kallas paddan=DP.s haär kommer några biderD.sI Bullerbyn!(i mellan gården)I snickar boden i Katthult!(Jag och Elvira=D)Här är en kanin som va där den är jätte gullig!Här sitter vi på grinden det är jag,min brosa min mamma och min bästis Elvira! Obs!jag glömde bort att le alla utom jag ler piiinsamt!(ok,inte så jätte pinsamt men ändå!)

Lång resa!

Hej igen!Jag har haft en kompis på besök i Härnösand,och när hon åkte hem så följde jag med!!Hom bor i Växjö.Vi fick kliva upp kl.4 på morgonen!!Jag va jätte trött,vi åkte iväg kl.5(på morgåmen)Vi åkte bil i ca15 timmar!Det var ungefär 47 grader i bilen! Tur var så stoppade vi två gånger och badade.DET VAR SUPER SKÖN!!!!!Och vi stannade typ 4,5 gånger och köpte glass!!Vi kom fram ungefär vi halv åtta tiden!Jag skriver senare vad vi gjorde jag kan säga en sak nu BADADE!!=D/Paddan

RSS 2.0