Veckans roliga skämt!

Hej,nu är det dags för veckans roliga skämt igen!!Det handlar om fåglar!Så nu kommer veckans roliga skämt!


FÅGELINFLUENSAN!

Det var en kille som sa till den andra killen:Du vart började fågel influensan?Då svarade den andra killen: jo, jag tror den började i Här-nös-and!
hahaha!Staden som jag bor i heter Härnösand och om man tänker efter så är ju de tre ord och dom tre orden är Här nös och and! hejdå nu ska jag gå!/Addis:D:p


Stugan!

Hej igen!Nu har jag varit ute i min stuga i fem dagar!Den ligger på Lungön,om ni inte vat vart Lungön ligger så kan jag säga att den ligger ungefär där Hemsön ligger, om ni inte vat vart Hemsön ligger så får ni kolla på en karta!Men iallafall,Jag har varit där i fem dagar som jag skrev tidigare.vi åkte med våran båt dit ut när vi kom fram va det bara PLASK ner i vattnet det var super skönt! Lite senare samma dag va jag nere på stranden helt plötsligt hörde jag någon skrika ORM!!!!Det va en orm precis brevid mig! HJÄLP!jag gick bort från platsen, eller jag snarare sprang bort från platsen!Fast ja nu va det ju så att det var en Kopparorm och dom är inte farliiga för att det är en sorts ödla, fast den har inte några ben,och ser ut som en orm!Så jag blev rädd i onödan.När jag gick och la mig så såg jag på:VI HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET IGEN...zzzzEfter en god natts sömn,Dag två hände inget speciellt för utom att jag va på klipporna fångade spigg (en jätte liten sorts fisk) och sedan hade dom i en hink med vatten,och lite sånt! Dag tre,så Fiskade pappa och farfar (min farmor och farfar var också där) dom fick en sik och fyra simpor dom kan man inte äta så dom slängde dom tillbaka.Om ni undrar  varför jag var inte med och fiskade va det för att fiske allbsolut inte är min favorit syssel sättning.Siken grillade vi och åt till lunch.Efter lunchen åkte vi till en strand jag kommer inte ihåg vad den heter men iallafall,sanden var kokhet! Men vattnet va kallt och skönt...ja, det var lagom kallt!Sedan fikade vi...Efter fikat va det bara bada,sola,bada,sola tills tårna dåmnar whoo!Sen åkte vi hem,ja alltså hem till stugan inte hem till stan.När vi satt och fikade på kvälle så kom det ett par Canadagäs men ungar jag har några bilder
på dom som jag visar längr ner! Dag fem så skulle vi hem den dagen han jag inte göra så mycket på.Den var menst bara vakna vara där ett tag och sen åka hem!När vi kommit hem så stannade vi på Shell och köpte glass!Jag tog en Ananas splitt mmm... ja, det var dom fem dagarna hej då!/Adelina,Paddan,Addis och Ade!;Djag och båten på stranden!En annan bild på mig vid stranden där vi va! Här är backen upp till stugan och där ärvattnet!Här är Canadagäsen med sina små ungar!

Simhallen

Hej, idag va jag och en kompis på badhuset också kallad simhallen.Men iallafall det va jätte skoj!Vi hade typ några stora flytmackapärer som vi låtsades surfa på!Det gick inte så bra för vi ramlade av hele tiden men det var kul!Vi hoppade trampolin och så satte vi en flytgrej under ,den va ganska stor och dn va fyrkantig sedan hoppade vi från trampolinen på den fyrkantiga flyt grejen! Det va skit kul!Efter ett tag kom vi på en ny super rolig grej!Det brukade vi göra när vi va små och nu gjorde vi det igen. Men nu undrar ni säkert vad den super roliga saken va?!?!?!...jo, den super roliga grejen är att man har en såndär flyt grej och så ska man försöka hålla balansen.(man ska stå på den)Vårat förra rekord va 3 min. och nu är vårt rekord 6min det är dubbelt så mycket!! vi är dubbet så ducktiga!!Undra om vi någon gång skulle klara 10min??Efter vi varit på Badhuset så skulle vi gå och köpa glass,då åke vi på McDonald`s men deras glass maskin va trasig så där fick vi ingen glass,nä!Då åkte vi på ICA KVANTUM och där fanns det glass!Men inte mjukglass som vi hade tänkt oss men det fanns kulglass.Vi köpte varsin bägare med tre klor för bara 24kr.Och dom va inte snåla torneet av glass blev jätte högt!!Och typiskt mig tappade jag halva glassen i bilen på väg hem! Den liksom bara åkte iväg!Nåja det gjorde inte så mycket menändå.Nu ska jag gå och lägga mig hejdå/Addis:D

lovat är lovat

Hej! Kommer ni ihåg att jag har lovat att jag skulle visa en bild på min katt?!?!För det tänkte jag nämligen göra, här kommer en bild och lite info om henne!När vi fick henne va hon bara två år,nu är hon 6år tror jag! hon är grå vit det ser ni säkert på bilderna men ändå!!Hon hetar Sigrid och hon kallas Siggo, fast det kanske ni redan vet menändå!Här är hon,om ni kollar riktigt noga så ser ni att hon just slickar sig runt munnen på den här biden!Den har biden blev lite suddig men det gör inget!:-] ja,nu har in sett min katt! hejsvejs nu ska jag gosa med sigrid min katt!/Ade

Godis!!

Tjaba tjena hallå!Idag när jag och en kompis va på shell och skulle köpa godis,så märkte vi en grej.Grejen som vi märkte va att det fanns husvagnar att köpa som godis!och ni vet dom här godis bilarn som finns det var typ lika dana fast det fans gula också!och det fanns bilar som va täckta med socker! coolt .....nä inte så värst ,men det var gott,fast inte dom gula! Vi köpte också choklad mums mums det var gott! ok, nu undrar ni varför jag skriver ganska tråkiga saker.jo, jag kom liksom inte på vad jag skulle skriva så det blev det här. Inte så intresant men ändå!:D Hejsvejs nu ska jag gå!

/Adelina

veckans roliga skämt!

Hallå där! nu är det dags för veckans skämt! Vaddå veckans skämt tänker ni då!?!? Jo, det är så här varge vecka lägger jag in ett skämt!! fattar ni varför det heter veckans roliga skämt nu!!?!?!?!?Om in vill så får ni skicka in roliga skämt ,som jag kanske lägger ut sen!Det kan va vitsar,roliga historier, jag ,ni fattar men nu kommer VECKANS ROLIGA SKÄMT!!!!

MAGISKA POOLEN!

Det var en gång en Rysken ,Tysken och Belman som hade hittat en magik pool! Det var så här ,att när man hoppade i poolen så fick man önska  vad man ville ha i poolen. Först började Rysken när han hoppade i sa han vatten  och då blev det vatten ! Då simmade han där.Sen va det Tyskens tur när han skulle hoppa i sa han öl,och då blev det de!Nu va det Belmans tur och exakt innan han skulle hoppa i så märkte han att han glömt ta av sig sin klocka som inte va vattentät,och då sa han skit också!.......och gissa vad som hamnade i poolen!!

HA HA HA HA HA!!!!!!!!

/Adelina 

Ny studsmatta!


Tja! Idag ska vi sättta upp den nya studsmattan,eller vi har just blivit klara!Så jag ska ut och hoppa snart men först ska jag blogga lite mer!Studsmattan är ungefär 366cm lång!Men nu ska jag hoppa iväg till studsmattan och hoppa!!!!




Hoppa,hoppa,hoppa!!!

/hoppiga paddan!


Isaac-min brorsa

Hej igen!jag ska skriva lite om min familj! Jag har en brorsa som heter Isaac en mamma,och en pappa,och glöm inte min katt sigrid!här är en bild på min brorsa och mig när det fortfarande var snö ute!
men nu måste jag gå hej då!/paddan:D


Tips om en annan blogg!

Hej, jag har en kompis som heter Elvira ,ni kanske har varit på hennes blogg om ni har det har ni säkert varit på hennes förra blogg! Men nu har hon en ny! gurkanelvis.blogg.se!Där skriver hon om ungefär samma saker som jag fast jag har ju inte så många inlägg menändå!    http://gurkanelvis.blogg.se/ 

till vänster Elvira till höger jag!p.s på den där bilden såg vi konstiga ut!d.s

Midsommar afton

Idag är det Midsommar afton!Det är då man dansar runt en Midsommar stång och sjunger smågrodorna och räven raskar över risen...... och en massa sånt men nu måste jag gå så hejdå glad midsommar!
/Adelina!

ps. om nu undrar så heter katten molle! Det är min mormor och mor fars katt,själv har jag en katt jag lovar att ni ska få en bild på henne senare :D d.s!

Kolla hit!


Hej jag heter Adelina men kallas  paddan ,Addis,och Ade det här är min blogg och här kommer jag skriva lite om roliga saker som hender och mycket mer......!
Jag bor i Härnösand, och är 10år  när jag va liten bodde jag i Sundsvall.Men när jag va fyra år flyttade jag till Härnösand,sedan har jag bott här i Härnösan sen dess.Favorit mat:Taccos pankaka kyckling och lasange.
Favorit djur:ALLA!!!!jag gillar inte:Lever:s spenat.....BLÄ!Dora utforskare och ja,ganska mycket mer men jag orkar inte skriva mer nu jag har nårgra andra saker jag måste fixa med !
Hej då! /Adelina paddan addis och ade! ;-p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0