veckans roliga skämt!=)

Hallå där nu är det dags för veckans roliga skämt! strandsatt! Det va en gång en Tysken rysken och Bellman,som va strandssatta på en öde ö. alla hade fått varsin önskning.Tysken önskade att han fick åka hem igen,och då blev det så.Rysken önskade samma sak,och han kom också hem.Då va det Bellmans tur att önska.Han tyckte att det va så ensammt på ön nu när både tysken ocgh rysken hadde åkt hem,så han önska tillbaka dom!!! HaHaHaHaHaHa!! Jag tror att ganska många har hört den men det är ganska svårt att hitta på några skämt varge vecka! /Adelina!=D

Ramla med cykeln!

Hej,Idag ramlade jag med min cykel,aj!! Det gjorde jätte ont!Jag skulle cykla upp på gånggantan,men iställt så åkte jag liksom bara brevid jätte tätt då det va liksom halvt på gång gatan och halvft på väen,så tappade jag balansen och ramlae!!=( dumma cyckel.Jag slog upp kät och händerna,jätte mycket av huden for av!Usch,jag gillar inte att ramla på cyckeln.
Custom Glitter Text

skola!!

Hallå där! Idag började sklan! (för mig ialafall andra kanske redan har börjadt)det va en roligt förstaskol-dag.Fast sommarlovet har gått fort.oj,vad muycket papper och sånt man får.Och tänk att jag nu går i fyran!!Ja,det var väll det! Kram Adelina!

väckans roliga skämt!

hej! nu är det dags för veckans roliga skämt...igen! Här kommer det några!

BAKA!
Två tjer skulle baka.Ena tjejen tittade på den andra,och sa:det står fel på receptet.
- det står att man ska  lägga smöret i pannan men det rinner ju bara ner i mina ögon!!
haha!

LALALA
en känd sångare sjön för patienterna på ett sjukhus.
Hon avslutade med en trevlig hälsning:Hejdå,och hoppas ni blir bätre!!
Tack! Hoppas du blir bätre också!
HAHAHA!

Krossad glasruta

lena och hennes kollega satt och pratade.
Då sa kollegan:Jag hörde att ni hede en krossa ruta hemma hos er,hur gick det till?
-Det va  jag som slog sönder den,fast igenkligenn va det min mans fel!
-hur kan det var hanns fel om det va du som hädde sönder rutan!?
-Han duckade!!
- suck!!
Haha!!!
/ Paddanaddis! XD

roliga bilder!

hej! Jag tänkte att jag skulle göra lite roliga grejer med en  blid!
 Här kommer det:
så här ser jag ut vanligt!

och nu har jag ritat till lite grejer på Paint! Hahahaha!!! = ) =) =D =D
/Roliga Paddan!

Olivia hos mig!

hej! just nu är Olivia hos mig! (Hon som har Pingvinolivia bloggen) vi har känt varandra i fem år typ! Nu ska Olivia skriva något: HEEJ!! Umm... VAD SKA JAG SKRIVA!!?? :P XD Jo.. Här är en bild på mig och Addis:


HaHa!!jag gjorde kaninöron på Olivia! =D =)
Jag gjorde också det.... DET SYNS INTE PÅ BILDEN!! :( :( :( :(
/Adelina och Olivia
P.s Om ni inte har fattat det så har Olivia skrivit med fet text hela tiden D.s


Ny Header!

hej! Jag har en ny header som ni kanske har märkt! Men iallafall vill jag säga ett stort TACK till Olivia(Pingvinolivia!) som har gjort den! Tack!
/Paddanaddis

Pannkakor!

Hallå där!! Idag har jag ätit  Pannkaor med grädde och sylt,till lunch!! Mmm...det va gott! Jag kan fortfarande känna  smaken i munnen! Jag åt hela 4pankakor eller va det kanske 5 jag minns inte men det va iallafall gott!!!

<
Custom Glitter Text
br>/ Pannkaks ätande Paddan! ;- D

chokladmuffins!

hej! Idag har jag bakat chokladmuffins! Dom blev jätte goda!mmm...jag älsker chokladmuffins!!
tyvärr har jag inga bilder! = C Men jag tror att dom flesta vet hur  chokladmuffins ser ut! Men jag kan göra en anna gerj på Paint!
Ha det  bra!!! /Chokladmuffins älskaren Adelina!!


Plomonen!

Hej! Jag ville bara säga att jag och Gurkan,alltså Elvira!Ni kanske har läst hennes blogg! Men vi har en blogg tillsammans! Som heter Plomonen.blogg.se! Dt vorde jätte kul om ni skulle kunna gå in på det och läsa lite!
/Paddan p.s vi har int eså många inlägg än!D.s

Skolstart!


Custom Glitter Text

hej!Snart är det skolstart det ska bli både kul och tråkigt! Det är kul att skolan börjar för man får träffa alla igen! Och det är tråkit för att sommar lovet är slut!

Jag börjar på måndag om en vecka den 24 Augusti! Vissa börjar nu på Onsdag och andra kanske redan har börjat

hejdå! /paddan


Tältat vid Trollsländan!!!!

hej! Vet ni va jag har gjort?? Jag har tältat!!! vi tältade från fredag till Lördag den goda godis dagen! ;DFörst packade vi så himla mycket så man trodde vi skulle vi borta en vecka,eller iallafall fem dar!vi skulle åka till ett ställe vid Häggdånger!Mamma hade fått tips om det  stället på jobbet! Men vi hade en dålig beskrivning. så vi åkte fel!Sen tästade vi en anna väg och där åkte vi åkså fel! Men när vi va på tillbaka väg,så såg vi en liten stig!!Så vi stannade och kollade lite vi gick ner för stigen och där fanns det en lite strand!Fast det va mest gräs!vi hade hittat en super bra plats så vi bestämde att vi skulle tälta där! Det fanns en lite grillplats där så vi satte oss och åt lite innan vi skulle ta upp tältet! Det gick ganska fort att få upp tältet!Då när det väl va klart va det bara att fixa till alla madrasser och sovsäckar och sånt!Det va en jätte fin kväll! Det va jätte mysigt att sova i tält jag tycker man sover jätte bra i tält,men vissa tyckker att man sover jätte dåligt!
På morgonen vaknade jag av att Isaac min lillebror sparkade på mig!(det gjorde inte ont) vi åt en härlig frukost på stranden.När jag va och gick på stranden så märkte jag något konstigt!! Där mitt på stranden låg en liten Aborre!! Det va kroppen och sen huvudet som va av sliten. : S och i  fisken fannsdet inget kvar utan det va bara skinnet som va där! Det måste ha varit något som varit på stranden! Tänk om det hade varigt en björn där?!?! Eller en fiskare men en fiskare brukar ju ta hela fisken hem och inte bara kötet! Eller om det hade varit en fågel som hade ätit fisken,och sen släpt ner den i vattnenet och sen att det med vågorna kommit iland! Ingen vet eftersom vi sov när det hänt!
 Men iallafall när vi ätit klart så skulle vi gå och kolla omkring lite! Bland annat upptäckte vi att det fanns väldigt många trollsländor där. Vi hade sett några tidigare men inte märkt det så mycket! När vi stog där och kollade så helt plötsligt kom en trollslännda och satte sig på mammas jacka!!!! Det va kanske 5 cm lång och hade alla möjliga färger! Den satt där ganska länge! men just när jag skulle ta upp kameran ur fickan så flög den iväg! Den blev säkert rädd när jag lyfte upp haden för att ta kort! efter en stund så kom en till Trollslända och satte sig i mitt hår!!! den surrade ganska högt!  jag va alldeles stil och darrade lite på rösten när jag sa till mamma ta kort. Om ni undrar varför jag darrade på rösten va det för att dens fötter skäns som en stor Skalbagges fötter,ni vet sådär klibbiga! Efter det döpte vi vårat ställe till Trollsländan! Sen gjorde vi inte så mycket mer! Vi packade ihop och åkte hem!Här kommer några bilder:
 här ärTältet, jag vet att det är mycket grejer runt omkring men vi hade precis ätit!

Sjön och skogen som speglar sig i vattnet!

Här är Aborren! Jag sover...zzzzz!!

 Nu ska vi äta frukost och det är spegelklart vatten!


 jag äter macka!!
 Det va alla bilder!
/Adelina som har tältat!


 

veckans roliga skämt!

hej nu kommer veckans roliga skämt!


FOTBOLLSMATCHEN

Det va en gång en Bellman som hade varit på en fotbollsmatch! när han kom hem så frågade frugan vilka vann?? Det va sverige dom vann med 3-0 sa bellman! -  jaha sa frugen vilka va det som gjorde mål då? -Det va Andersson och två andra som hette Repris sa Bellman!!
 
/paddan

Nya foppa!!

tja! iförrgår så köpte jag nya foppa,och nya fopppa märken!!
Jag köpte ett par blåa foppa,och märkerna förestälde,en blomma, en döskalle och ett äpple!hm..ja vad kan man mer skriva om foppa skorna och foppa märkerna!eh..jag köpte dom på Willys i Birsta!
nu kommer jag inte på något mer att sriva om min nya foppa!men här kommer några bilder!!!
här är ena foppan och äpplet och döskeallen!
här är blomman!Sveriges färger!!! :)
snygga foppa!

Varit på Drakborgen!

hej,förnågra dagar sen va jag på drakborgen som jag skrev i förra inlägget!det va jätte kul!Jag årkar inte skriva så många detaljer men iallafall!!!!först va vi vid hoppborgarna!Sen va vi i själva drakborgen!Vi fick en daimstrut sen!!! mm..gott! När vi hade varit på Drakborgen i ett par timmar så åkte vi till skepshamn och fika!När vi varit där i et par ytrligare ett par timmar,så åkte vi hem.Ja,jag vet att jag inte skrev några detaljer men jag hinner inte det nu för jag har fult upp med att hoppa studsmatta!Har inte hoppat på ganska länge!
men att visa några bilder kan jag här kommer dom:
Här åker Isaac och jag racerbil! Whoho det går "JÄTTE"fort!Men det va kuuul!!!
Sara och jag åker motorcykel!

åker hoppborgs rutchkana!
Sara och jag på Seppshamn!
svanar som simmade förbi just när vi va där!!
solnedgång på skepshamn!
/Paddan


drakborgen!

hej! i mårgon ska jag till Drakborgen...igen!Den här gången ska jag dit med en kompis som heter sara som bor i Sundsvall!!ska bli kul att träffa henne igen!
Had det bra / Adelina=D
 

Hunden Lisa!

hej,jag har ju varit hos min mormor och morfar.Och en dag när jag va där så kom Lisa och hälsade på!(Lisa är en hund)
Lisa och hennes Matte bodde i huset brevid min momor och morfar förut.då brukade dom va hund vakt åt henne ibland!då hade dom också en hund men den dog i midsomras! :(  =C. Det va jätte roligt att Lisa komm vi lekte och hade skoj!Hon är en jätte mysig hund!
Här har hon just badat i sjön som är alldeles brevid min mormor och morfars hus!Hon har en av deras katters leksak i munen!Den blev en favorit!
Lisa va hos oss i typ 3-4 timmar!
som ni ser är hon en Golden retriver!
/Padan

Rövarbyn/Skuleberget!!!

hej! Iförrgår alltså den 9/8-09 så va jag skuleberget och i rövarbyn!!!!Det tog typ en timme att åka dit.När vi väl va framme,så gick vi till rövar byn!!det fans typ 8 studsmattor!När man betalade för att komma in så fick man en stämpel på handen,som det stog rövar byn på!( jag ska visa bild på den senare!)Sen fans det en hoppborg!Det fans en jätte stor lekplats med massor av grejer som jag inte årkar skriva.Sen va det också en hus med olika hinder banor!DET VA JÄTTE KUL DÄR!!!en av banorna va att men inte skulle nudda mark,en annan va att men skulle krypa igenom en mörk gång!det va jätte trångt och så såg man ingen ting så manfick skänna på väggerna pm det tog stopp eller om man skulle svänga!

Sedan fans det ett boll hav också det gillade min lille bror! = )Det fanns en bad plats där också!den va jätte fin.Sen så fanns det också en LABYRINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok,det där va för många utropstäcken.jag får ja om det. LABYRINT!!!!! ah,mycket bätre!Men i lafall,laburinten va jätte stor.När vi hade gått in så hittade va mitten!det var ett stort om råde men ett jätte stor shack bord men typ en halv meter långa shack figurer!!det fanns ett litet café och wc.Det fanns bord som man kunde sitta vid!och,ja det va det sopm fanns där! Det fanns fyra gångar som man kunde välja mellan vi valde den andra.Som vi sen upptäte va värde lös.Så vi gick om kring där i typ 20min.Det fanns bara en väg som man kom någon stans i,och det va den vägen som va kom ifrån så vi fick ta den tillbaka till mitten.Sen dan årkade vi inte vara i laburintn mer så vi bestämde oss för att nu åka upp till skuleberget,med linbanan!! : D Det av 500 meter till linbanan!När vi va främm så fick vi betala för att få åka alltså! ibörjan va det inte så högt men man kom högre och högre upp!Om jag tittade från vagnen jag satt på så blev jag nästan rädd!Men sen va det bara härligt = )!!!! Det gick inte så fort så det tar ett tag att komma upp.När man va som högst upp va det typ 10-15m ner om man kollade ner från vagenen eller va det nu va!Tillslut va vi uppe! WOW!Vilken utsikt det va!!!man såg öar berg och vatten!Det fanns ett Café som vi fikade på!Jag åt en vofla,och ett vinerbröd!!!Sen gick vi omkring på berget och kollade på olika grejer.Sen åkte vi ner med linbanan!vi va i rövar byn ett litet tag tillsen åkte vi hem!

det va en rolig dag! Ha det bra / Addis
Woho jag flyger!!
Här med!!!
haha roligt hår!!
Rövaren Adelina!
fin utsikt!
högt upp! :S
hav,berg och öar!
Fiiiin bild
utsikt!
så här ser vagnen ut som man åker i!
bild som jag tog från vagnen!
Jag,mamma och Isaac på Skuleberget!
Jag som sitter i Linbanan!
Det va sista bilden!Det va många bilder men nu va det slut!
/Trollet paddanaddis = )


Veckans roliga skämt! = )

Hej igen! Förlåt att jag inte har skrivit veckans roliga skämt på ett tag. Jag har glömt bort och inte haft tid. :(
Och därför blir det tre skämt idag! Här kommer dom!!!!!!! : D =D =) :)


MYROR

Viket djur är det mest synd om??
Svar:Myrstackarna!!!
HAHAHAH
KUNGENS HÄNGSLER!
varför har kungen gula och blå hängsler???
Svar:för att han inte ska tappa byxorna!!
hihihihihi!!!!

FLYTT FÅGLAR!
Varför flyger fåglar söder ut??
Svar:För det är för långt att gå!!
HAHAHIHIHI!!!!!

ja,det a dom roliga skämten!Ha det bäst du som gillara häst!/Paddan

Kusinerna!! =D

Hej,jag har inte kunat skriva på 5 dagar för jag har varit hos mina kusiner i Borensberg!(Det ligger en bit utanför Lindköping)Det tar typ 8 tim att åkat dit ifrån Härnösand om man inte stannar några gånger förstors!!(Det gjorde vi!)Så det tog lite längre tid att komma fram!När vi äntligen kom fram så va klockan halv9.Mina kusiner heter Ellen och Kajsa.Ellen är 9 år,ett år yngre än mig!och Kajsa är 7år,tre år yngre äm mig!!!Dom har en kanin som heter Cayenne,han är jätte söt!!Nästa dag fick jag hjälpa dom att ta hand om Cayenne!Ellen och Kajsa har Inlines och helt plötsligt hade jag det med!!!(vi köpte alltså ett par Inlines!)Vi åkte jätte mycket med dom!!!Det är jätte roligt att åka In lines!


Jag årkar inte skriva mer nu även om vi gjorde VÄLDIGT MYCKE MER!! så årkar jag inte skriva det.

Tyvärr har jag inga bilder på Ellen och Kajsa,men nästa gång jag träffar dom så ska ni få bilder!!!

Men däremot har jag några bilder när jag åker Inlines!Full fart framåt!!
Aj!! Jag ramla!! :-(
den här bilden är lite rolig,det är min brosa och sen jag i bakrunden!!(om ni undrar vad han har i handen så är det bilar!,jag har en bil tokig brorsa!!)

ha det bra= )! /Adelina!


RSS 2.0